Saša Jelić  je rođen 08.09.1977. godine u Slavonskom Brodu. Djetinjstvo je proveo u mjestu Liješće gdje je pohađao i osnovnu školu. Njegov talenat za muziku roditelji su primjetili kada je Saša imao nepunih pet godina te mu poklanjaju i prvu klavijaturu. U osnovnoj školi bio je omiljen jer je svojom muzikom uveseljavao svoje vršnjake. Godine 1991. zajedno sa roditeljima i bratom se seli u Beograd, gdje kao četrnaestogodišnjak svira u Knez Mihailovoj ulici. U to vrijeme bilo je nemoguće proći Knez Mihailovom ulicom, a ne čuti njegovu muzikalnost i talenat koju su mnogi prolaznici nagrađivali, a među njima i brojne poznate ličnosti sa javne scene, naročito glumci i pjevači koji su itekako mogli da naslute njegov životni pravac. Može se slobodno reći da je Saša tu sticao svoje prve honorare, a samim tim za to se veže i početak njegovog profesionalnog bavljenja muzikom. Nakon nekoliko mjeseci seli se u Njemačku, gdje i dalje nastavlja da se bavi muzikom, i da nastupa na mnogobrojnim veseljima i svečanostima, te na taj način usavršava i potvrđuje svoj životni poziv. U svoje rodno Liješće vraća se krajem 1988.godine, ali njegova ljubav prema muzici ne jenjava, već naprotiv postaje još jača. Saša počinje da nastupa u lokalima u Bosanskom Brodu, gdje doživljava prve aplauze od svojih sugrađana, a nakon toga je nastupao po mnogobrojnim svečanostima, a i klubovima u BiH. Godine 2003. u oktobru izdaje svoj prvi album „Volim te još“ za produkcijsku kuću „Gold Music“ . Posebno su se izdvojile pjesme: „Spakuj svoje stvari“, „Bagrem“, kao i pjesma „Volim te još“. Svoj drugi album izdaje 2009. godine na kojem se izdvajaju pjesme: „Venera“ i „Karta za povratak“ za koju dobija Oskara za hit godine na Banjalučkom Oskaru popularnosti, gdje nekoliko hiljada ljudi pjevaju skupa sa njm. U maju 2011.godine Saša izdaje dva Maxi Singl-a za najveću produkcijsku kuću u BiH „Bn Music“. Pjesme zvučnih naziva „Klubovi“ i „Momačko veče“ ubrzo osvajaju srca publike, a naročito mlađu populaciju širom BiH, a i u inostranstvu. Treba naglasiti da Saša posjeduje tonski studio gdje radi i priprema se za svoje javne nastupe, a nama ne preostaje ništa drugo nego da uživamo u Sašinim pjesmama i očekujemo nove pjesme za koje se nadamo da će postati hitovi i pronaći put do srca publike.
Velika dela se stvaraju za budućnost, genijalnost se odmah prepoznaje. Pametni stvaraju svet, najbolji su stvorili YUTREF.
Izaberite Vas Player Kvalitet zvuka 128 kbps
Prijatelji Našeg Portala kontaktirajte nas da razmenimo banere
                       NAVIGATION
TEILEN
ADRESSE
KONTAKT
      START CHAT SASA JELIC YUTREF TIM KONTAKT USKORO
Copyright © 2005-2018 yutref.com Jagoda Soldo All Rights Reserved                                                                      Made with ALF
CHAT