Velika dela se stvaraju za budućnost, genijalnost se odmah prepoznaje. Pametni stvaraju svet, najbolji su stvorili YUTREF.
POŠTOVANI POSETIOCI i SLUŠAOCI RADIO YUTREF POSTOJI VEĆ DUŽI NIZ GODINA I OSMIŠLJEN JE TAKO DA SVOJIM SLUŠAOCIMA PRUŽI TRENUTKE OPUŠTANJA, DOBRE ZABAVE, DRUŽENJA I IZNAD SVEGA NEZABORAVNE MOMENTE. STVORILI SMO GA UPRAVO ZBOG VAS, KAKO BI NA JEDNOM MESTU OKUPILI SVE DOBRE LJUDE OVOG SVETA ŽELJNIH LEPE PESME, DOBRE ŠALE, NOVIH POZNANSTAVA. OTVORENI SMO 24 ČASA DNEVNO, SVAKOG DANA U GODINI. MUZIČKI UREDNICI I VODITELJI SU TAKODJE SASTAVNI DEO NAŠE EKIPE KOJI SE SVAKODNEVNO DRUŽE SA VAMA I UVEK SU SPREMNI DA VAM ISPUNE MUZIČKE ŽELJE, DA PRENESU VAŠE RADOSTI,  NADANJA, SREĆU I VESELJEM ISPUNE VAMA I VAMA DRAGIM LJUDIMA ŽIVOT VESELIM NOTAMA. OTVORENI SMO ZA SVAKU MOGUĆU SARADNJU. U SVAKOM TRENUTKU MOŽETE NAS KONTAKTIRATI PUTEM SAJTA KAKO BI NAM PRENELI SVOJE ZAMERKE, POHVALE, SAVETE, SUGESTIJE, KRITIKE. SAMO SA VAMA I UZ POMOĆ VAS MOŽEMO NAPREDOVATI I POSTATI NAJBOLJI. TAKODJE, UKOLIKO MEDJU VAMA IMA OSOBA KOJI SU VOLJNE DA SE OPROBAJU KAO DJ-VI NA NAŠEM RADIJU SPREMNI SMO DA VAM PONUDIMO  KVALITETNU OBUKU I SAVETE VIŠEGODIŠNJIH VODITELJA KAO I EDUKACIJU. NA TALASIMA VAŠEG I NAŠEG YUTREF RADIJA USKORO ĆE POČETI I UKLJUČENJA SLUŠALACA PUTEM SKYPE VEZE TAKO DA ĆEMO SVET VIRTUALE VAM PRIBLIŽITI NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN, DA PORED SLUŠANJA SE DRUŽIMO I PREKO WEB KAMERE. RADIO YUTREF JE KONCIPIRAN NA PRINCIPU DRUŽENJA OSOBA SVIH ŽIVOTNIH DOBI I NE POSTOJI PODELA NA MLADE I STARE, LEPE I RUŽNE, JEDINO KATEGORIŠEMO DOBRE I LOŠE LJUDE. ZA ONE LOŠE PREPUN JE INTERNET DRUGIH RADIJA A DOBRE LJUDE ČEKAMO SA ODUŠEVLJENJEM U NAŠU VESELU DRUŽINU. JAVITE SE, PIŠITE, KOMENTARIŠITE, GRDITE NAS, POHVALITE, BUDIMO SVI KAO JEDNO. SAMO TAKO MOŽEMO BITI NAJBOLJI I OPRAVDATI POVERENJE KOJE STE NAM POKLONILI. PUNO NEZABORAVNIH I PREDIVNIH TRENUTAKA I UGODNOG DRUŽENJA ŽELI VAM ADMIN TIM RADIJA YUTREF.                 
Prijatelji Našeg Portala kontaktirajte nas da razmenimo banere
                       NAVIGATION
TEILEN
ADRESSE
KONTAKT
      START CHAT SASA JELIC YUTREF TIM KONTAKT USKORO
Copyright © 2005-2018 yutref.com Jagoda Soldo All Rights Reserved                                                                      Made with ALF
CHAT